E cosmarul oricarui parinte: ca de la scoala spre casa, o nenorocire sa se-ntample!! 

Robert nu si-a mai asteptat bunica. A plecat cu ghiozdanul in spate, iar camerele de supraveghere il surprind traversand in fuga pe zebra. Ajunge, in siguranta, pe trotuar, dar pericolul il prinde din urma.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Baiatul ajunge sub rotile unei dube si e tarat intr-un canal deschis, dincolo de trotuar. Unul dintre martorii care alearga socati spre locul accidentului reuseste sa-l scoata, iar Robert ajunge repede intr-o ambulanta care trecea, intamplator, prin zona. E incostient, dar respira.

Imaginile accidentului sunt ale inconstientei insasi: masina albastra care circula initial pe prima banda, face brusc stanga si taie calea dubei. Ca sa evite impactul, soferul autoutilitarei, aflat deja pe banda a doua, trage de volan.

Desi in ochii rudelor, femeia de la volanul masinii albastre e vinovata, cel mai probabil aceasta va scapa basma curata. Soferul dubei, in schimb, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si