Close sidebar
Close sidebar

Copilasul de 10 ani, spulberat pe un trotuar din Vaslui, zace pe un pat de spital. Mai grav e ca soferita vinovata ar putea scapa nepedepsita

Copilasul de 10 ani, spulberat pe un trotuar din Vaslui, ar fi fost acum in bratele mamei, nu in stare critica pe un pat de spital, daca n-ar fi atata inconstienta la volan. Soferita care a taiat calea dubei care l-a lovit ar putea scapa fara vreo pedeapsa. E revoltator, spune printre lacrimi bunica baiatului, care il vegheaza acum intr-un spital din Iasi. Urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

E cosmarul oricarui parinte: ca de la scoala spre casa, o nenorocire sa se-ntample!! 

Robert nu si-a mai asteptat bunica. A plecat cu ghiozdanul in spate, iar camerele de supraveghere il surprind traversand in fuga pe zebra. Ajunge, in siguranta, pe trotuar, dar pericolul il prinde din urma.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Baiatul ajunge sub rotile unei dube si e tarat intr-un canal deschis, dincolo de trotuar. Unul dintre martorii care alearga socati spre locul accidentului reuseste sa-l scoata, iar Robert ajunge repede intr-o ambulanta care trecea, intamplator, prin zona. E incostient, dar respira.

Imaginile accidentului sunt ale inconstientei insasi: masina albastra care circula initial pe prima banda, face brusc stanga si taie calea dubei. Ca sa evite impactul, soferul autoutilitarei, aflat deja pe banda a doua, trage de volan.

Desi in ochii rudelor, femeia de la volanul masinii albastre e vinovata, cel mai probabil aceasta va scapa basma curata. Soferul dubei, in schimb, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI