Close sidebar
Close sidebar

Copile de 13 ani, obligate sa se prostitueze, dupa ce au ajuns pe mainile proxenetilor: "Daca aud reclamatii de la clienti, iti tai nasul!"

Procurorii DIICOT au dezvaluit o retea de proxeneti la Galati si Braila care racola tinere de 13-15 ani din mai multe localitati, pe care le inchiriau cu ora. Trei dintre membrii gruparii au fost arestati joi, pentru 30 de zile.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tinerele, majoritatea din Galati, Braila,Buzau si Tulcea, treceau prin chinuri de neimaginat. Erau batute, infometate si obligate sa se prostitueze, relateaza adevarul.ro.

Pentru serviciile lor, tinerele primeau undeva intre 100 si 300 de lei. De multe ori erau supuse la perversiuni crunte, fiind batute cu salbaticie, iar daca refuzau, erau amenintate cu moartea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Ai auzit, fa, ce ti-am zis? Daca aud reclamatii de la clienti, iti tai nasul, scroafo! Faci ce vor aia sa faci, da-te dracului de boarfa!”, sunt cuvintele pe care unul dintre proxeneti i le-ar fi adresat unei copile de 13 ani.

Potrivit primelor informatii, si familiile tinerilor ar fi fost amenintate, in timp ce cateva tinere au fost vandute chiar de catre familiile lor. Printre clienti s-ar fi aflat si oameni de afaceri importanti sau politicieni.

Cei trei  proxeneti, Eftinca Marcel, Ganguta Traian si Calin Felicia, au fost arestati pentru savarsirea infractiunii de trafic de minori in forma continua.

"In cauza exista suspiciunea rezonabila incepand cu anul 2015 si pana in prezent, inculpatii au racolat, transportat si gazduit mai multe minore cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani si profitand de starea a vulnerabilitate a acestora

le-au determinat sa practice prostitutia pe raza municipiilor Braila si Galati”, au precizat anchetatorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI