Copilul în vârstă de doar 11 ani, din Suceava, care a fost împușcat în ochi de un adolescent de 17 ani, riscă să își piardă vederea. Tânărul avea asupra sa un pistol cu bile de cauciuc.

Adolescentul și-a cumpărat arma de pe internet și era sigur că nu poate răni pe nimeni, fiind o armă neletală. Din cauza lipsei de experiență, adolescentului i-ar fi alunecat degetul pe trăgaci, iar bila de cauciuc s-a înfipt în ochiul drept al copilului.

Copilul de 11 ani riscă să rămână fără vedere

Acum, victima riscă să rămână fără vedere după ce a fost împușcată în ochi. 

Citește și: Copil de 11 ani, împușcat de un adolescent

Totul s-a întâmplat atunci când copilul de 11 ani și sora lui se plimbau într-un parc din Suceava, atunci când l-au întâlnit pe tânărul de 17 ani.

Adolescentul a vrut să se laude în fața prietenilor cu achiziția făcută.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„A tras în colegul fetei de liceu şi-n fată şi i-au spus să termine, să nu mai tragă cu el, că doare. El a tras a treia oară în sus şi următoarea tură a zis că nu mai are bile... A tras spre băieţelul meu. Şi i-a venit exact în ochi”, a declarat mama copilului de 11 ani, potrivit kanald.ro

Adolescentul a fost cel care a sunat la 112, după ce a văzut ce a făcut.

„I-a tras în ochi, aici. Un alt copil a tras cu o armă din asta într-un alt copil”, a declarat un martor.

„M-am dus acolo, era poliţia, salvarea. Din apartament s-au auzit împuşcături”, spune alt martor.

Citește și: VIDEO- Copil de 11 ani din Suceava, împuşcat în ochi de un adolescent de 17 ani

Cât de gravă este starea băiatului?

Medicii se tem că băiatul ar putea rămâne fără vedere. Victima a ajuns în stare de șoc la Spitalul de Urgență din Suceava. De acolo, el a fost transferat la Iași, din cauza stării sale grave.

Oftalmologii fac toate eforturile necesare pentru a-i salva vederea, dar sunt și rezervați, în același timp.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„A fost internat în clinica de oftalmologie a Spitalului Sfântul Spiridon, având o contuzie la nivelul ochiului, cu hemoragie în interiorul ochiului. Prognosticul, recăpătarea întregii capacităţi vizuale la nivelul ochiul afectat, este rezervat”, a transmis Diana Cimpoeşu, medic şef UPU la Spitalul Sf.

Spiridon din Iaşi.

Citește și: Un bărbat a fost reținut după ce și-a lovit copilul de 13 ani și l-a dat afară din casă pe timp de noapte

„Nu putem să ne plimbăm cu o armă tip airsoft la şold pe stradă şi să o folosim unde vrem noi”, a declarat Vlad, instructor poligon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si