Close sidebar
Close sidebar

Copilul căzut pe 13 ianuarie într-un puţ din provincia spaniolă Malaga a fost găsit mort

Echipele de intervenţie au găsit corpul copilului de doi ani căzut pe 13 ianuarie într-un puţ de explorare cu adâncimea de peste 70 de metri, în provincia spaniolă Malaga, informează cotidianul El Mundo.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Autorităţile au lucrat permanent pentru a reuşi scoaterea lui Julen din puţul cu diametrul de 25 de centimetri. A fost forat un puţ paralel, iar corpul copilului a fost găsit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, la adâncimea de 71 de metri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cumnata Irinei Tănase a fost asistenta Vioricăi Dăncilă la Parlamentul European! Și fratele iubitei lui Dragnea se află la Bruxelles!

Julen, în vârstă de doi ani, a căzut în puţ pe 13 ianuarie, în timp ce se plimba cu familia pe un deal din zona Totalan, în provincia Málaga.

"Din nefericire, sâmbătă la ora 1.25 (2.25, ora României), echipele de salvare au ajuns la adâncimea la care se afla copilul şi au găsit corpul neînsufleţit al acestuia. A fost activată comisia de anchetă. Transmit condoleanţe familiei", a declarat un oficial local, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis, potrivit mediafax.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI