Accidentul a avut loc pe DN 15D, la intrarea în localitatea Ștefan cel Mare. Potrivit surselor Antena 3 CNN, copilul de 12 ani mergea pe bicicletă, moment în care a fost agățat de bara din spate a unei betoniere. Băiatul a fost găsit în stare de inconștiență.  

Citește și: O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

"Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, însă la scurt timp medicii au fost nevoiți să declare decesul”, a informat ISU Vaslui. Polițiștii opresc toate betonierele pentru a o identifica pe cea care a provocat accidentul. 

Citește și: A vrut să evite un câine și a făcut accident cu TIR-ul

A vrut să evite un câine și a făcut accident cu TIR-ul

Un șofer a ieșit cu TIR-ul de pe șosea după ce a evitat un câine. El a tras de volan ca să-l evite.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 6.00. Șoferul TIR-ului, un cetățean turc în vârstă de 23 de ani, circula pe DN5 când la un moment dat la Uzunu, un câine i-a ieşit în față.

Citește și:  Moarte cumplită pentru o femeie de 50 de ani din Ialomița. Aceasta a căzut într-o hazna

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Şoferul s-a speriat şi a tras brusc de volan, ieşind cu tirul în afara părții carosabile. Din fericire, conducătorul auto nu a fost rănit în urma incidentului. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere.

Aceștia au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor.

Citeste si:  Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Polițiștii au intervenit la fața locului doar pentru a asigura perimetrul. Traficul in zonă nu a fost afectat.

O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

Accident rutier grav în județul Teleorman, acolo unde o mașină a fost strivită de un tren. O fată a murit, iar alți patru tineri au fost răniți.

”La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarceraţi, aceştia fiind scoşi de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale”,  a transmis  ISU Teleorman.

Citește și:  Două mașini cu șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier grav, pe un drum județean din Iași

Patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani au fost răniți, fiind transportați la Unitatea Primiri Urgenţe Alexandria. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Medicii au transmis că o tânără, conducătorul auto, de aproximativ 19 de ani, s-a ales cu traumatisme minore, conştientă şi cooperantă, un băiat de 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor şi toracelui, conştient şi el,  dar şi despre un tânăr de 20 de ani, cu traumatism cranian, la fel conştient şi cooperant.

Citește și:  Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si