Close sidebar
Close sidebar

Copilul de 12 ani din Braila a fost gasit in raul Buzau, la doi kilometri in aval de locul in care a disparut

Copilul de 12 ani din Braila, cautat in raul Buzau dupa ce a mers la scaldat cu prietenii, a fost gasit, joi seara, la aproximativ doi kilometri in aval de zona in care a fost vazut ultima data. Copilul de 10 ani din Vrancea este in continuare cautat de pompieri si scafandrii in raul Siret.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Braila, stefan Stoian, copilul de 12 ani din Braila, cautat inca de miercuri dupa-amiaza in raul Buzau dupa ce a mers la scaldat cu prietenii, a fost gasit, joi seara, la aproximativ doi kilometri in aval de zona in care s-a scufundat.

Cautarile s-au desfasurat pe tot parcursul zilei de joi, cu scafandrii si o barca pneumatica.

Baiatul de 12 ani se afla la bunici, iar miercuri dupa-amiaza el a mers cu mai multi prieteni la scaldat. La doua minute de la momentul la care a intrat in apa, baiatul nu a mai fost vazut, iar un barbat a sunat la 112 cerand sprijin pompierilor.

Scafandrii din Braila erau detasati la Constanta pentru misiuni specifice pe litoral, dar s-au intors de urgenta. Ei au facut cautari miercuri seara, dar le au intrerupt la lasarea intunericului si le au reluat joi.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Copilul Stefan Alexe era elev la Liceul cu Program Sportiv Braila, in clasa a VII-a, si juca handbal la HC Dunarea.

In acest caz, Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

In continuare, in judetul Vrancea, este cautat un copil de 10 ani in raul Siret.

Sesizarea privind disparitia lui a fost fost facuta miercuri seara de catre mama sa care le-a spus politistilor ca minorul a plecat de acasa la ora 16.30

si nu a mai revenit. El nu ar fi avut permisiunea sa mearga la scaldat, a sustinut femeia.

Cautarile au inceput miercuri seara, in jurul orei 22.00. Un echipaj cu barca a cautat copilul pana cand, din cauza intunericului, s-a dispus incetarea operatiunii. Cautarile au fost reluate joi dimineata si continua.

Potrivit unor surse locale, hainele copilului au fost gasite pe malul Siretului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI