Băiețelul de trei ani care a fost aruncat de la etajul unui hotel din Botoșani împreună cu fratele său de 2 ani, duminică 20 august le dă speranțe medicilor care fac eforturi foarte mari ca micuțul să se simtă mai bine pe zi ce trece.

”Se observă o ameliorare neurologic”

“Despre pacientul în vârstă de 3 ani de la Botoșani putem spune în acest moment că se observă o ameliorare neurologic.

Răspunde la stimuli, plânge”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași pentru 24Iași.

Citește și: O femeie s-a înfuriat după vizita lui Iohannis la Spitalul Floreasca: „Suntem umiliți și dați afară din spital? Pentru ce? Să aștept să vină Iohannis și mama stă de la 11:00 să aștepte salvarea?”

Băiețelul de trei ani care a fost aruncat de la etajul unui hotel din Botoșani împreună cu fratele său de 2 ani, duminică 20 august le dă speranțe medicilor.

Băiețelul de trei ani care a fost aruncat de la etajul unui hotel din Botoșani împreună cu fratele său de 2 ani, duminică 20 august le dă speranțe medicilor.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

De amintit faptul băiatul de 3 ani se afla în comă profundă când a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, ulterior fiind adus la Spitalul de Copii, Secția ATI. Din păcate, fratele său nu a mai putut fi salvat, impactul fiindu-i fatal.

Mama celor doi a reușit să fie distrasă și în cele din urmă imobilizată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: O îngrijitoare și-a abandonat bebelușul la gunoi de frică să nu-și piardă locul de muncă. Cazul care a șocat Italia. „Mi-a fost teamă”

”Am fost tot timpul asigurat și la semnalul inspectorului-șef am intervenit și am reușit să prind persoana. În primă fază am deschis ușa, am îndepărtat tot mobilierul din cameră, ușor am îndepărtat perdeaua, geamul și am așteptat momentul prielnic pentru a interveni”,  a

declarat plt. adj. Ionuț Honciuc, ISU Botoșani.

Mama celor doi copii avea discernământ când a comis fapta 

După ce a fost scoasă din camera de hotel femeia era vizibil speriată și repeta: ”N-am vrut să le fac nimic rău! N-am vrut să le fac nimic rău!".

Din păcate, copilul de doi ani  nu a mai putut fi salvat, impactul fiindu-i fatal.

Din păcate, copilul de doi ani nu a mai putut fi salvat, impactul fiindu-i fatal.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Motivul pentru care mama ar fi recurs la gestul șocant ar fi fost niște certuri între ea și tatăl copiilor. Mai mult, ea i-ar fi trimis și un mesaj audio bărbatului înainte de a se urca pe balcon cu cei doi micuți, spunând „Sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi”. 

Citește și: Nouă persoane, printre care și două românce, au fost arestate. Acestea făceau parte dintr-o rețea de trafic de bebeluși în Grecia

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Mulțumesc ca m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îți doresc ca toți banii pe care o să îi ai de acum, să îi păstrezi să-ți pui pe piept… că niciodată nu ți-au ajuns. 

Regret tot ce am făcut cu tine până acum și regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era că voiam să scap de acasă… atât.  Cel mai rău îmi pare pentru copii, căci ei nu au nicio vină, dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui, nimeni nu o să îi iubească, sper sa fii fericit fără noi, adio. Eu am încercat sa fac totul pentru voi, (tu, mama, tata și etc, etc).  Am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele, să aibă toți și voi toți m-ați luat de fraieră… ”, este mesajul femeii.

Mama din Botoșani care și-a aruncat de la etaj cei doi copii, arestată.

Mama din Botoșani care și-a aruncat de la etaj cei doi copii, arestată.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

"Ultima data mi-a trimis mesaj la ora 23:30. Mi-a scris ceva nasol și mi-a zis adio. Am încercat să o sun, dar nu răspundea", a declarat soțul femeii.

Femeia în vârstă de 23 de ani este acum arestată preventiv în urma unei decizii luate miercuri, 23 august după ce concluziile provizorii ale expertizei psihiatrice au arătat că aceasta avea discernământ. Femeia este acuzată de violenţă în familie sub forma omorului şi violenţă în familie sub forma tentativei de omor.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si