Medicii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad au incercat timp de mai multe ore sa-l stabilizeze pe baietelul de cinci ani care a fost adus cu arsuri grave pe corp, dupa ce ar fi provocat un incendiu.

Purtatorul de cuvant al spitalului, Simina Roz, a declarat pentru News.ro ca victima avea arsuri de gradele III si IV pe 95 la suta din suprafata corpului, iar in cursul noptii a intrat in stop cardio-respirator. Medicii au incercat sa-l resusciteze, dar manevrele nu au dat rezultate.

Politistii aradeni au anuntat ca fac cercetari in rem pentru infractiunea de ucidere din culpa, dar au deschis un dosar penal si pentru distrugere din culpa, tot cu privire la fapta, nefiind vizate persoane.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Joi dupa-amiaza, pompierii aradeni fusesera solicitati sa intervina la o gospodarire din satul Tipari, unde proprietarii au anuntat ca arde un depozit de fan si o anexa in care erau tinute animale, fara sa fie anuntate si victime. Ulterior, familia a anuntat ca un baietel de cinci ani a fost ranit in incendiu, iar la fata locului s-a deplasat si o unitate SMURD de la Ineu. Echipajul medical a constatat insa ca baietelul se afla in stare critica, solicitand o unitate de terapie intensiva cu medic de la Arad.

Pompierii spun ca la momentul sosirii echipajului de stingere depozitul de fan din gradina ardea generalizat, iar flacarile au cuprins o anexa cu animale. Au murit o scroafa cu cinci purcei si mai multi iepuri.
Conform pompierilor, cel mai probabil incendiul a fost provocat de copil, care s-ar fi jucat cu focul.

Sursa: News.ro 

Foto: aradon.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si