Copilul de numai 6 luni a murit duminica seara la spitalul din Targu Jiu, in urma incidentului, avand mai multe leziuni grave provocate de mama sa, inainte ca aceasta sa isi puna capat zilelor.

Politista din localitatea Balesti, care lucra agent la TF Targu Jiu, si-a impuscat mortal mama cu arma sotului sau, politist si el, apoi s-a sinucis, dar nu inainte de a-i provoca fiului ei mai multe leziuni.

IGPR precizeaza ca  sotul femeii era politist in cadrul Postului de Politie comunal Matasari si ca detinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinta acestuia, la inceputul acestui an.

Politista a fost gasita cazuta, langa usa de la intrarea in locuinta, cu pistolul langa ea, iar mama acesteia intr-o camera, in pat. Descoperirea a fost facuta de sotul femeii, care fusese plecat la cumparaturi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politistii fac cercetarea la fata locului, iar trupurile femeii si mamei sale sunt duse la IML pentru necropsie.

Femeia se afla in concediu de maternitate si se pare ca suferise o depresie severa, in urma nasterii.

Potrivit IGPR, femeia era agent de politie din 2006 si fusese testata psihologic ultima data in luna mai anul trecut, inainte de a intra in concediu maternal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si