Durere fără margini pentru familia copilului de doar un an din Ciuta, Caraş-Severin. Bebeluşul a ajuns în stare foarte gravă la spital după un accident teribil. În cele din urmă, băiatul s-a stins din viață.

Citeste si: Un bebeluș nou-născut a fost transportat cu elicopterul SMURD la București

Copilul a fost transportat de urgenţă la spital după accident şi se afla în comă profundă, însă cu toate acestea, cadrele medicale au fost extrem de rezervate încă de la momentul în care a ajuns la camera de gardă, având în vedere starea în

care se afla după accident.

Cum s-a întâmplad tragedia din Ciuta

Copilul care împlinise de curând un an a căzut din maşină, acesta a alunecat din scaunul special in care era transportat fara centurile de siguranță puse. Accidentul dramatic a avut loc într-o fracţiune de secundă. Tatăl băiatului se afla la volanul mașinii, în timp ce mama acestuia se afla în spate împreună cu victima și fratele mai mare.

Femeia s-ar fi întors să îi pună centura de siguranţă copilului mai mare, care se afla în alt scaun special. Copilul cel mic al familiei, un băiat de doar un an şi trei luni, se afla în scaunul său fără centură când, într-o curbă, a alunecat, a lovit portiera, uşa s-a deschis şi bebelușul a fost izbit puternic de şosea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Noi detalii în cazul băiatului, de un an, căzut din mașina aflată în mers. Minorul se află în moarte cerebrală

Tatăl său, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost testat şi cu aparatul etilotest, iar oamenii legii au constat că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal. Familia trece prin clipe de neimaginat.

Scaunul auto pentru copii este obligatoriu. Părinţii care nu îşi transportă copilul în dispozitive fixate pe scaun sau în centură riscă amenzi de la 825 de lei şi 3 puncte de penalizare. Legislaţia spune că toţi copiii cu înălţimea mai mică de 135 de centimetri trebuie transportaţi în scaune auto speciale.

Citeste si: Un nou-născut cu o malformaţie cardiacă complexă a fost transportat de urgență în Italia

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si