Băiatul în vârstă de 2 ani se afla internat la Secția de Terapie Intensivă din Botoșani, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma căderii de la etajul trei al unui imobil din municipiu.

Pacientul va fi adus la Spitalul de Copii „Sf. Maria” Iași cu un elicopter SMURD

Incidentul tragic a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână.

Micuțul a suferit răni grave în urma impactului după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuieșe cu familia sa.

„Pentru G.I. Botosani se asigură măsuri specifice cu un elicopter SMURD Iași în municipiul Botoșani. Este vorba de băiețelul căzut de la etajul 3, săptămâna trecută, diagnosticat cu Traumatism Cranio Cerebral (TCC). Va fi dus la Spitalul de Copii Sf. Maria Iași.  Acum a plecat ambulanța de la spital de la Botoșani cu copilul. Se îndreaptă spre elicopter”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Citeste si: VIDEO| Hoțul cu bun simț vine de la Botoșani! Un individ, suprins de camere în timp ce fură mai multe haine întinse la uscat. Ce a făcut imediat după ce păgubitul l-a postat pe internet

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un caz asemănător, care din nefericire a avut un sfâșit sfâșietor, fiind soldat cu decesul bebelușului a avut loc la Neamț. Un copil în vârstă de 2 ani a ajuns în stare gravă la Iași după ce a fost agresat de ambii părinți. Minorul se afla conectat la aparate, fiind în moarte cerebrală, iar din păcate specialiștii au fost nevoiți să declare decesul.

Mama băiețelului din Botoșani, apel la îngăduința oamenilor

Mama minorului în vârstă de 2 ani din Botoșani care a căzut de la geamul apartamentului în care locuiește cu familia sa, a mărturisit prin intermediul unei postări realizate pe rețelele de socializare că neglijența a fost de partea unei femei care făcea curățenie în casă și care a lăsat fereastra deschisă. Aceasta menționează faptul că geamurile locuinței au cheie pentru a fi evitate astfel de incidente.

Citeste si: Descoperire macabră în Capitală. Polițiștii au prins un grup de tineri care transportau un cadavru înfăşurat într-un covor

,,Vă rog să fiți umani în ceea ce scrieți voi presa și oamenii care îmi doriți să mă omor și voi oameni care nu știţi. Sunt mamă, o mamă care am avut grijă de copilul meu în orice clipă, am chei la geamuri, am stat de el oricând. O clipă de câteva secunde de neglijență, nu a mea, că eu numai am apucat să intru în bucătărie să iau geanta că eram pregătiţi să plecăm afară la joacă, a unei femei ce face curățenie și a lăsat geamul deschis.

O clipă când a dispărut din spatele meu! Sunt mamăăă! Nu mai scrieți tâmpenii că nu mă scărpinam ….sau stăteam pe Facebook. Opriţi-vă și fiți umani că avem nevoie să luptăm pentru copilul nostru. Vă rog opriţi-vă că e inuman și nu mai pot. Rugați-vă pentru copilul meu și lăsați-mă să îmi duc lupta”, este mesajul mamei postat pe pagina sa de Facebook.

Cum a avut loc tragedia

Potrivit oamenilor legii din judeţul Botoșani, incidentul s-a produs în momentul în care mama băiețelului făcea curățenie împreună cu o femeie. Tragedia a avut loc din cauză că geamul de la camera băiatului era deschis, minorul urcându-se pe un corp de mobilă și a împins plasa de protecție.

Citeste si: Bilanț coronavirus în România, 18 februarie. Au fost raportate peste 14.500 de cazuri noi de coronavirus și 135 de decese

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime”, au precizat pompierii de la ISU Botoşani.

Citeste si: Doi adolescenți au fost salvați în urma unui transplant de rinichi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si