„Femeia a sunat la numarul de urgenta 112 si a sesizat ca a observat corpul copilului plutind la suprafata apei. La locul indicat, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu un autoturism de serviciu si o barca pneumatica. Cadavrul a fost gasit in zona podului de la Gadinti, fiind scos si predat organelor de politie”, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, Adrian Rotaru.

Baiatul de 11 ani s-a inecat in cursul serii de miercuri in timp ce se afla la scaldat cu mai multi copii. Acestia au spus atunci pompierilor ajunsi la fata locului pentru cautari ca baiatul ar avea varsta de aproximativ sase ani. Copiii nu-l cunosteau prea bine, intrucat nu era din zona, el venind impreuna cu mama sa, se pare, la o nunta in municipiul Roman.

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 

Sursa: Libertatea

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si