Dure au fost acuzatiile la adresa mamei baiatului batut si... tot mai aprige declaratiile facute de parinti in timpul anchetei. In final, mama a fost decazuta din drepturile parintesti.

Oamenii legii si directia pentru protectia copilului au mers, vineri seara, sa il ia pe copil ca sa il duca intr-un centru de plasament. Continuarea i-a lasat fara putere de reactie.

Corina Dragan-purtator de cuvant DGASPC Gorj: Mama a spus ca nu este de acord cu preluarea copilului, atata timp cat copilul nu este de acord, iar opinia copilului a fost una foare clara nu vrea sa paraseasca casa, el isi iubeste foarte mult membruu familiei.

Femeia sustine ca de fapt ea este victima si a nu a facut altceva decat sa... se apere de fiul scapat de sub control.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

- Copilul asta va avea o cadere psihica din care cu greu s ar putea recupera.

A spus in instanta ca i-a spart capul mamei si a fisurat o coasta mamei asta nu se priveste, iar amma a reationat ca sa il opreasca.
 
Directia pentru protectia copilul va incerca si in zilele urmatoare sa il ia pe copil de langa mama, conform deciziei instantei, si sa il duca intr-un centru de plasament.    

Intre atatea acuzatii uluitoare, avocatul apararii a venit cu o varianta care rasturna tot cazul.

Apararea dadea de inteles ca mama este, de fapt, victima.

Totusi, medicii au spus clar: baiatul adus de politisti la camera de garda era plin de vanatai si, posibil, de muscaturi. Acelasi lucru il sustin si cei de la protectia copilului, care-au reusit sa obtina, in instanta, scoaterea lui din familie.

Si-atunci, de la ce ar fi izbucnit ingrozitoarea bataie, care i-ar fi scos din case pe vecini?

"Copilul nu si-a dorit sa mearga sa sustina un proiect la o anumita disciplina, mama a insistat foarte mult sa fie prezent, a considerat ca nu e suficient de pregatit nu a vrut sa o dezamageasca pe mama nu a vrut sa mearga la scoala in acea zi.

"In ceea ce priveste persoana mamei, o cunosc de cand era copil, stam in acelasi cartier, singura ei greseala este ca si-a dedicat viata acestui copil. L-a supravegheat, l-a indrumat, copilul nu face lectiile fara ea si datorita acestei supravegheri atente copilul are rezultate de exceptie pe care le are".

Doar ca.... pretul platit pentru notele exceptionale ar fi fost bataile crunte, incasate de elevul olimpic, spun vecinii si cei de la DGASPC.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si