Close sidebar
Close sidebar

Coreea de Sud decide excluderea Rusiei din SWIFT

Coreea de Sud va înterzice exporturile de materiale strategice către Rusia și va exclude unele bănci din sistemul global de plăți SWIFT.

Diana Puiu,

Coreea de Sud decide excluderea Rusiei din SWIFT

[Sursa foto: zdf.de]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit comunicatului, decizia cu privire la interzicerea suplimentară a exporturilor de materiale care nu sunt considerate strategice, va fi luată „cât mai curând posibil”.

Citeste si: Mesajul soldaților ucraineni pentru soldații ruși: "Nu ați început încă să muriți. Vă așteptăm cu rachete Javelin"

Aceștia vor lua și alte măsuri, cum ar fi revânzarea gazului natural lichefiat către Europa.

Coreea de Sud își va spori sprijinul umanitar pentru Ucraina

Coreea de Sud își va spori sprijinul umanitar pentru Ucraina prin cooperarea cu comunitatea internațională și va trimite echipamente militare neletale. SUA și UE, alături de Franța, Germania, Italia, Marea Britanie și Canada, au convenit să impună restricții „care să împiedice Banca Centrală Rusă să-și folosească rezervele internaționale pentru a diminua impactul sancțiunilor”, se arată într-o declarație comună.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un soldat din Ucraina i-a trimis copilului său un video în care dansează. Bărbatul vrea să-și liniștească familia

Este tot mai apropiat momentul în care Rusia va fi exclusă în totalitate din sistemul de plăți Swift, spun analiștii financiari. Până atunci, mai multe bănci rusești au fost excluse din SWIFT și acest lucru le va împiedica să facă operațiuni în străinătate.

Rusia va fi eliminată în totalitate din sistemul SWIFT

Rusia este părăsită de ultimii aliați din Europa, inclusiv de țara considerată un cal troian rusesc în cadrul UE, Ungaria. Cea mai dură sancțiune economică împotriva Rusiei, eliminarea Rusiei din sistemul de plăți SWIFT, a fost acceptată de mai multe țări în cursul ultimelor 48 de ore.

Citeste si: O persoană apropiată lui Putin, șef de stat, anunță al Treilea Război Mondial: „Sancțiunile îl împing să...”

"Este doar o chestiune de timp, de foarte scurt timp, de ordinul zilelor", a declarat guvernatorul care a dorit să îşi păstreze anonimatul. "Este suficient? Nu. Este necesar? Absolut. Sancţiunile au sens doar dacă sunt costuri pentru ambele părţi iar acest lucru va fi costisitor", a adăugat sursa citată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI