Corin Dobrinescu s-a stins din viață, după ce o mașina l-a lovit mortal. Familia și apropiații interpretului sunt în stare de șoc. Nimeni nu se aștepta la asta.

Corin Dobrinescu s-a ridicat la ceruri. El a murit sâmbătă 22 mai 2021. Artistul avea 54 de ani.

Citeste si: Doliu în familia lui Helmut Duckadam. Unchiul său s-a spânzurat!

corin dobrinescu a murit
Corin Dobrinescu la Vâlcea.[Sursa foto: Facebook]

Cum a murit Corin Dobrinescu

O dubă l-a lovit mortal pe Corin Dobrinescu. Rănile create i-au fost fatale. Potrivit primelor informații apărute în presă, Corin Dobrinescu a încetat din viață sâmbătă după-amiază, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea.

Citeste si: Un băiețel a murit în timpul unui antrenament de fotbal după ce l-a lovit un fulger

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deceseul a survenit după ce autoturismul l-a lovit violent. La fața locului s-au deplasat imediat mai mulți medici care au încercat să-l resusciteze. Însă, nu au putut face nimic pentru a-l ține în viață din cauza rănilor grave și i-au declarat decesul.

„Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav.

Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat”, au declarat autoritățile locale, conform Antena 3.

Citeste si: Doliu în literatura română. A murit scriitoarea Ileana Vulpescu

corin dobrinescu a murit
Interpretul de muzică populară Corin Dobrinescu a decedat.[Sursa foto: Facebook]

Conform IPJ Vâlcea. conducătorul auto al dubei a fost testat de oamenii legii pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost 0.

Corin Dobrinescu a absolvit Facultatea de muzică din cadrul Universității din Pitești. El a terminat și Școala de Arte si Meserii din Sibiu- secția canto popular, solist vocal. Artistul îndeplinea și funcția de membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” de la Centrul Județean.

„Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, a anunțat Centrul Creației Vâlcea, în memoria lui Corin Dobrinescu.

Citeste si: Sicriul cu trupul neînsuflețit a lui Ion Dichiseanu a fost depus la Teatrul Nottara! Fanii actorului vor putea să-i aducă un ultim omagiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si