Inaugurarea oficială a ”monumentului artiștilor muzicii românești”, care a avut loc luni, a adus laolaltă multe nume mari din branșă. Foarte încântată de monumentul creat de Valentin Tănase, Corina Chiriac a postat un text emoționant și câteva fotografii, cu ea, Daniel Iordăchioaie sau Stela Enache în uniformă militară. 

Citeste si: Dramă continuă pentru un celebru realizator tv autohton: ”Doamne, ajută-mă să trăiesc!” Doru Braia a ajuns în sapă de lemn

”Dragi prieteni, ieri, 1 Iulie, de ziua Muzicii Militare, a avut loc ceremonia oficiala de dezvelire a Monumentului Artistilor Muzicii Romanesti.
Creat de catre Dl.Valentin Tanase, monumentul este un omagiu dedicat "tuturor celor care in calitate de compozitori, interpreti, dirijori,instrumentisti, textieri, realizatori de emisiuni radio si televiziune au imbogatit cu talentul lor eterna arta a muzicii". 
Sunt onorata sa fi facut parte din comitetul de realizare a acestui unic memorial. 
Alese multumiri aduc domnului General-Locotenent Dr. Catalin Zisu pentru realizarea ideii si pentru frumoasele uniforme! Aceleasi sincere multumiri tuturor celor care au pus umarul la realizarea intregului proiect. 
Daca aveti drum prin Bucuresti si treceti pe Blvd Iuliu Maniu, poate va opriti un minut...
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei peste 560 de Artisti pomeniti de jur-imprejurul acestui Monument.
Multumim frumos!”, a notat celebra Corina Chiriac. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si