Close sidebar
Close sidebar

Corina Dănilă nu se mai ascunde! Actrița, surprinsă la ceas de seară în compania iubitului misterios. De când ar forma, de fapt, un cuplu

Corina Dănilă și bărbatul cu care ar forma un cuplu au fost văzuți împreună pentru prima dată, după ani buni de când ar avea o relație.

Mihaela Costin,


DISTRIBUIE
acest articol

Corina Dănilă se mândrește cu o carieră de invidiat în domeniul actoriei. Este cunoscută publicului larg datorită rolurilor celebre pe care le-a interpretat de-a lungul anilor, dar și pentru proiectele din televiziune. Puțină lume știe însă, detalii despre viața personală a actriței.

În trecut, vedeta a trăit o poveste de dragoste cu Norris Măgeanu, bărbatul alături de care a devenit și mamă. Au împreună o fiică, pe Rianna, care a împlinit 20 de ani în urmă cu câteva luni. Totuși, cei doi au divorțat în anul 2008, iar de atunci, Corina Dănilă, în vârstă de 52 de ani, nu s-a mai afișat în compania altui bărbat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În urmă cu câțiva ani însă, despre celebra actriță se spunea că ar avea o relație cu un bărbat care nu ar avea nicio legătură cu lumea mondenă. Corina și presupusul său iubit nu au apărut vreodată împreună în public pentru a-și confirma relația, până de curând însă, când au fost surprinși unul în compania celuilalt.

Abia după ani buni de când ar fi început o relație, Corina Dănilă și partenerul său, de care este îndrăgostită până peste cap, au fost filmați împreună. Au apărut în ipostaze extrem de apropiate, la ceas de seară. Citește continuarea pe WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI