Cornel Dinicu ajunge din nou, sâmbătă, la Ferma Dacilor, pentru a oferi noi explicații la solicitarea procurorilor prahoveni.

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Cornel Dinicu când a ieșit din arest: "Nu arestul doare, altele dor"

Patronul de la Ferma Dacilor a fost eliberat din arestul IPJ Prahova şi este plasat de magistraţii prahoveni în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Cornel Dinicu are de respectat condiții stricte în arestul la domiciliu. El nu va avea voie să părăsească locuinţa fără acordul autorităţilor, nu are voie să ia legătura cu ceilalţi martori sau suspecţi din dosar și va trebui să se prezinte la poliţie sau la parchet ori de câte ori este chemat. 

Cornel Dinicu, moment dramatic la Ferma Dacilor. A găsit patina de hochei a fiului său

”În arest, nu arestul doare, altele dor. Îmi doresc să îmi strâng copiii în braţe”, a spus afaceristul, după eliberarea din arest. Tot el a spus că ce s-a întâmplat pe data de 26 decembrie 2023 a fost o nenorocire, iar specialiștii vor descoperi cu siguranță ce s-a întâmplat acolo.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cornel Dinicu a fost dus și marți, 30 ianuarie, la Ferma Dacilor, unde a trebuit să le arate anchetatorilor cum a încercat să stingă flăcările, dar și cum a încercat să-i salveze pe cei din interiorul clădirii. 

cornel dinicu

Cornel Dinicu, convins că incendiul a fost pus de o mână criminală

Tot atunci a fost și momentul în care, prin cenușă a găsit un obiect care l-a emoționat până la lacrimi. Este vorba de patina de hochei a fiului său, Victor, în vârstă de 11 ani.

Din păcate, băiatul a fost găsit carbonizat, spre disperarea familiei sale.

Citește și: Ancheta de la Ferma Dacilor continuă. După o serie de investigații, anchetatorii spun care este cea mai plauzibilă cauză a incendiului devastator

În seara fatidică, opt persoane și-ai pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor. Până în acest moment, cercetările au arătat că motivul izbucnirii flăcărilor ar fi un televizor de la mansardă care s-a supraîncălzit.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si