Un mesaj postat pe pagina de Facebook a Fermei Dacilor anunță organizarea picnicului de Paște. Cornel Dinicu, patronul pensiunii unde și-a pierdut viața și fiul său mai mic, a scăpat recent de arestul la domiciliu și a apelat la ajutorul oamenilor pentru refacerea fermei.

Citește și: Cornel Dinicu, decizie importantă din partea magistraților! Patronul de la Ferma Dacilor a fost plasat în control judiciar

 " Ferma Dacilor vă așteaptă cu brațele și sufletul deschise, la un picnic în FAMILIE", se spune în mesajul publicat azi. 

"Luăm lumină împreună!
Și o dăm mai departe, arătând cât de mult prețuim viața.
De Paște, Ferma Dacilor vă așteaptă cu brațele și sufletul deschise, la un picnic în FAMILIE.
Pe iarba verde, cu cortul, cu pătura, cu rulota vă așteptăm să ne bucurăm de natură, de prietenie și de tot ce avem mai bun în noi.
Pentru că Paștele este despre legătura dintre om și Cel de Sus, dintre Dumnezeul din mine și Dumnezeul din tine, este despre unitatea FAMILIEI.
Vă așteptăm cu drag!
Familia FERMA DACILOR", se spune în mesajul publicat vineri, 26 aprilie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Slujbă de pomenire la Ferma Dacilor

Recent, la Ferma Dacilor s-a ţinut şi o slujbă de pomenire pentru sufletele celor plecaţi şi au fost pregătite mai multe bucate oferite celor care au venit să comemoreze, dar şi să dea o mână de ajutor.

Tot atunci, au fost plantați peste 150 de puieți de nuc în memoria celor opt victime care au pierit în urma incendiului din 26 decembrie 2023.

Cornel Dinicu, plasat sub control judiciar

La sfârșitul lunii martie 2024, Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu. Magistrații au decis plasarea sa sub control judiciar.

În a doua zi de Crăciun a anului trecut, un incendiu devastator a mistuita Ferma Dacilor. Atunci, opt persoane, printre care și fiul lui Cornel Dinicu a încetat din viață.

Potrivit anchetei, de vină ar fi fost un televizor aflat la mansardă, care s-ar fi supraîncălzit. 

Cornel Dinicu, sub control judiciar

Cornel Dinicu, sub control judiciar

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si