Marți, Cornel Dinicu va fi scos din arestul de la Câmpina, județul Prahova și dus la Ferma Dacilor, acolo unde opt persoane și-au pierdut viața în mod tragic, pe data de 26 decembrie 2023. 

Patronul va trebui să le arate pas cu pas anchetatorilor tot ce a făcut în acea noapte fatidică, astfel încât totul să devină mult mai clar. La audieri, afaceristul a povestit că a intrat cu o lanternă și cu o mască de gaze în pensiunea care ardea, astfel încât să salveze cât mai mulți oameni care se aflau în interior.

Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru, deoarece fumul era foarte dens și înecăcios.

Tot azi va trebui să arate și cum a încercat să stingă flăcările puternice cu furtunul, dar și cum a tăiat un perete cu drujba pentru a intra într-o cameră cu turiști.

Cornel Dinicu reconstituire

Cornel Dinicu va trebui să le arate anchetatorilor cum a încercat să salveze oamenii din pensiune.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Familia Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, revoltată de propunerea de mediere: ”Să facem o mediere ca să îmi cumpere sufletul copilului meu?”

De la ce a pornit focul la Ferma Dacilor?

Între timp, anchetatorii au stabilit care a fost ”bomba” de la pensiunea Ferma Dacilor. Un televizor cu probleme ar fi fost cel de la care a pornit totul, deoarece acesta a fost folosit ore întregi de niște copii care se jucau jocuri video.

Această ipoteză a venit și din partea unui copil, fiul lui Lucian Ene, care a făcut aceste mărturii chiar de pe patul de spital.

Consider că focul a plecat de la mansardă, respectiv din livingul unde era televizorul. Știam că televizorul se încingea destul de des, iar un angajat al fermei le-a spus copiilor să închidă televizorul pentru a se mai răci”, conform  Observatornews.ro.

Cornel Dinicu reconstituire

Cornel Dinicu nu scapă de arestul preventiv.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Sfârșit cumplit pentru două femei! Au fost spulberate când se întorceau de la un priveghi

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cu toate astea, anchetatorii susțin că patronul ar fi montat de şapte ori mai multe panouri fotovoltaice decât trecuse în acte şi s-ar fi acoperit cu documente false oferite chiar de angajații de la Primăria din Gura Vadului.

Patronul de la Ferma Dacilor și cei doi administratori ai complexului au ajuns luni, din nou, în fața judecătorilor. Acesta vrea ca în continuare foștii lui angajați din Botoșani să fie testați poligraf, deoarece el știe sigur că ei au ceva implicații în acest caz. Ei sunt deschiși propunerii, pentru că spun că nu sunt vinovați. Mai mult decât atât, ei ar fi declarat că au văzut pe cineva sărind geamul în noaptea tragediei, iar apoi s-a făcut nevăzut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si