Close sidebar
Close sidebar

Cornel Dinu a implinit astazi 68 de ani, dar "Mister" este trist! "As vrea sa plec cat mai repede din aceasta lume, in care nu ma regasesc!"

Fostul mare jucator de fotbal al celor de la Dinamo, Cornel Dinu, implineste astazi 68 de ani, dar nu se simte deloc fericit si nu are motive de bucurie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Invitat in studiul celor de la Dolce Sport, Cornel Dinu a exprimat niste idei dureroase si morbide cu privire la starea sa de spirit actuala. "O sa va supar, dar parca as vrea sa plec mai repede din aceasta lume in care nu ma regasesc deloc. Prezentele la emisiunile TV sunt printre putinele momente care ma mai bucura, discutand cu tineri si vorbind aceeasi limba a fotbalului", a declarat Dinu.

Cornel Dinu a avut o activitate fabuloasa ca fotbalist in Liga 1. A jucat 454 de meciuri, a marcat 53 de goluri, are 75 de meciuri si 7 goluri la echipa nationala, dar si 33 de meciuri si 3 goluri in cupele europene.

Ca antrenor a castiga titlul si Cupa Romaniei in 1984, ca secund la Dinamo, dar si ca principal (Titlul in 2000, Cupa in 2001).



A condus si echipa nationala a Romaniei, dar a mai fost principal si la CS Targoviste, Metalul Bucuresti, ASA Targu Mures, Otelul Galati, U Cluj si FC Olt, dar fara rezultate notabile.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI