Eşecul clar înregistrat de Dinamo la Botoşani, 0-2, l-a determinat pe Cornel Dinu, fosta glorie a ”câinilor”, sa demoleze actuala trupă condusă de pe margine de Claudiu Niculescu. "Nu se poate aşa ceva. E dramatic, e dureros. N-am anticipat că această cădere gravă. Dorinel Munteanu e antrenor, Niculescu e lunetist. Au fost greşeli mari! Botoşani s-a impus pe merit. Nu se poate să începi aşa meciul. El nu a judecat posibilităţile reale ale jucătorilor.

E foarte rău cum a ajuns Dinamo. Iar ce începe prost se termină şi mai prost. Contează calitatea oamenilor. Subiotici ăsta e terorist, un terorist al fotbalului. Îi respect religia, dar când se roagă înainte de meci ţine mâinile sus de parcă zice Allahu Akbar Niculescu să le facă rost de târnăcoape, sape, greble, dă-le în vestiar sau cântaţi-le sorcova. Asta e cântarea care ar trebui pusă în vestiarul lui Dinamo”, a tunat Dinu la un post tv.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

 



 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si