Conel Dinu, fost jucător și antrenor de fotbal, a suferit joi o intervenție chirurgicală pentru a se vindeca de coxartroză, artroză degenerativă a șoldului, considerată o boală cronică.

După operație, legenda Dinamo i-a oferit un sfat lui Mircea Lucescu, selecționerul naționalei României, diagnosticat cu aceeași boală. Cornel Dinu l-a sfătuit să se opereze, pentru că totul va fi bine. Legenda Dinamo l-a asigurat pe Mircea Lucescu că pe masa de operație nu se moare, ci se vindecă.

Citește și: VIDEO Ce le-a spus Mircea Lucescu, în vestiar, tricolorilor după victoria cu Kosovo: Băi, băieţi! Aţi arătat ca o echipă care ştie ce vrea

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Deci, așa cum a spus domnul Dragomir, eu îl sfătuiesc pe Mircea Lucescu să se opereze din nou, pentru că nu se moare pe masa de operație, decât în alte condiții, n-are nicio legătură cu coxartroza. Mi s-a făcut rahianestezie și am murit, iar acum ai vorbit cu o sosie de a mea (n.r. râde). Sunt mai bine decât mă așteptam, datorită faptului că am ajuns pe mâna unor meseriași.

Pentru că, acum zece zile, a trecut «coasa» pe lângă mine, am căzut de zece ori din picioare, din cauza unei schimbări de medicamentație. Am căzut prin toate șifonierele, am și acum un cucui și o vânătaie. Noroc că e deasupra arcadei, că altfel eram… Dar nu a fost de la anestezie, cum zice Oraculul din Bălcești… ăla le știe pe toate, nu e ca noi. Îi mulțumesc fantastic echipei de doctori de aici, Doru Băltățeanu, care este la neurochirurgie, și profesorului Orban, care m-a operat.
Nu este ca premoniția domnului Dragomir, că mor la anestezie. Asta este la bâlci, când mănânci gogoși vechi… glumesc. Îmi arde de râs și mie, că am trecut pe lângă…"
, a declarat Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

Cornel Dinu se simte bine după operația de coxartroză

Cornel Dinu în vârstă de 76 de ani, a suferit o operație de coxartroză joi. La o zi de la operație, legenda Dinamo a declarat că se simte mai bine, că se poate deplasa cu un cadru și poate face diferite mișcări.

Fostul jucător îl îndeamnă pe Mircea Lucescu, diagnosticat cu aceeași boală, să se opereze fără frică. Legenda Dinamo a declarat că trebuia să se opereze în urmă cu șapte luni, dar din diverse motive, a amânat procedura, care s-a dovedit a fi salvatoare.

Citește și: UEFA Nations League 2024/2025: tot ce trebuie să știi despre ediția cu numărul 4

"Îi dau dreptate domnului Dumitru Dragomir, care a declarat că l-a sfătuit pe Mircea Lucescu să nu mai facă operația de coxartroză, pentru că i-a murit lui un prieten. Eu am făcut-o ieri și astăzi merg cu cadrul, datorită profesorului Orban. Și mișc piciorul, stau, mănânc… Deci, am mierlit după priceperea și celebra premoniție, și cunoștințele medicale ale Oraculului din Bălcești.

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acum șapte luni trebuia să mă operez. M-am dus la un amic, la Urgențe, la Dan Tănase, doctorul lotului olimpic, pe care l-am pus doctorul echipei de rugby la Dinamo, prin 96′, când eram președinte și antrenor, și pe dracu’ să mă ia. În fine, după șase zile, la Urgențe, am luat COVID. Ori, aici am venit vinerea trecută, m-a consultat profesorul teribil Orban și m-a operat. Pregătirea a durat o oră și jumătate, iar operația am auzit-o pe viu, pentru că se face cu rahianestezie. Am auzit toată operația. Azi, mi-a făcut o radiografie. E totul perfect, mă mișc, merg cu cadrul, fac mișcări", a declarat Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si