Cornel Dinu

In aceste momente, Cornel Dinu este internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce, aseara, a acuzat mari probleme de sanatate. Fostul mare  jucator al echipei Dinamo, in varsta de 69 de ani, se lupta cu o pneumonie pacatoasa, care ii afecteaza respiratia, dar ii da si mari dureri de spate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cornel Dinu

Cornel Dinu a fost operat! Cum s-a recuperat vedeta la Terapie Intensiva?

Dinu se afla sub stricta supraveghere a medicilor, care trebuie sa ii tina sub control si celelalte organe vitale! De altfel, se stie ca “Procurorul” se lupta, de mult timp, cu o serie de afectiuni la nivelul stomacului, cat si cu boli cardiace extrem de periculoase.

Drept dovada, in urma cu cativa ani, Cornel Dinu a fost operat pe cord, pentru a i se monta mai multe by-pass-uri.

“ Medicul Serban Bradisteanu l-a salvat atunci pe “Mister” de la moarte! Interventia chirurgicala a fost una complicata si plina de emotii, mai ales daca tinem cont de faptul ca a durat in jur de sapte ore, iar, pe masa de operatii, inima lui s-a oprit de mai multe ori! Pana la urma, totul a fost un succes, astfel ca, dupa o recuperare medicala, mai intai la Terapie Intensiva, apoi, sub supravegherea doctorilor, el s-a vindecat miraculos! Sa speram ca si acum va fi la fel si se va intoarce curand acasa”, au dezvaluit persoane apropiate omului de sport!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si