Close sidebar
Close sidebar

Cornel Gales a izbucnit in lacrimi, in fata a zeci de oameni. "Nu inteleg ce inseamna vointa Domnului"

Cornel Gales a izbucnit in lacrimi, in fata a zeci de oameni, la Gala Celebritatilor, primul eveniment monden la care acesta a participat dupa ce "zanica" lui a murit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete au participat marti seara la Gala Celebritatilor pentru a ridica" Premiul pentru intreaga cariera" care i-a fost oferit post-mortem indragitei cantarete.
Imbracat intr-un costum negru, nebarbierit, Cornel Gales a urcat pe scena, impreuna cu baietii Ilenei Ciuculete, si a primit un premiu, in numele regretatei artiste.

Citeste si: Abia acum s-a aflat! Care ar fi cauza morții lui Valeriu Dan Pavel. Actorul filma pentru sezonul 2 din „Wednesday”- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

„Va multumesc si imi cer scuze daca fac o imagine neplacuta. Traiesc niste momente pe care eu nu prea le inteleg.  Am şi o dilema foarte mare, aparuta in viata mea, mai nou.

Nu inteleg, la momentula acesta, ce inseamna vointa Domnului, faca-se voia Domnului. Deocamdata, nu inteleg care e, dar incerc sa-mi revin. Eu vreau sa multumesc acestor organizatori, dumneavoastra, tuturor ca suportati prezenta mea aici. Ce sa spun?  Va multumesc!", a spus Cornel Gales, care a izbucnit in lacrimi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI