Cornel Galeș. Decizia mutării în Spania venise şi din cauza scandalului pe care îl avusese cu fiii Ilenei Ciuculete, pe averea artistei.

Citeste si: Reîncepe războiul pe averea Ilenei Ciuculete! Decizie de ultimă oră luată de Cornel Galeș în scandalul cu fiii artistei

Cornel Galeș. Aceleaşi surse mai spun că el şi Viviana s-au despărțit la scurt timp după stabilirea în Spania, femeia întorcându-se acasă, în România, iar el rămânând acolo.

Astfel, se pare că cei doi sunt despărțiți de circa doi ani, chiar dacă nu au făcut publică separarea. Astfel, Galeș intrase într-o depresie şi spunea adesea „Ileana, ia-mă la tine”, ca şi cum şi-ar fi dorit asta.

Cornel Galeş

Citeste si: Primele declarații ale Vivianei, iubita lui Cornel Galeș, la aflarea veștii tragice

Viviana, iubita artistului Cornel Galeș este în stare de șoc.

Contactată de WOWbiz.ro, Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș, a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile.

Cornel Galeș. ”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc.

Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, a spus, în exclusivitate, Viviana pentru Wowbiz.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cornel Galeș

Cornel Galeș. Vestea tragică a zilei. Cornel Galeș ar fi murit în accident de mașină în Spania.

Citeste si: Un solist de muzică populară a încercat să se sinucidă în camera de hotel

Cornel Galeș. Vestea tragică a confirmat-o nașa de cununie al lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete.

"Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă", a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si