Close sidebar
Close sidebar

Cornel Gales are o fiica secreta! Fata are 30 de ani, insa sotul Ilenei Ciuculete n-a mai vrut sa auda de ea de cand avea 4 ani! "Vreau doar sa ma lase in pace"

Moartea Ilenei Ciuculete a readus pe tapet relatia tensionata pe care cantareata a avut-o cu fiii ei, care au acuzat-o ca i-a abandonat. Putina lume stie ca si Cornel, sotul Ilenei, are o fiica din prima casatorie.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, are o fiica de 30 de ani, care l-a acuzat, la un moment dat, de abandon familial. In urma cu 10 ani, Claudia Gales si-a dat in judecata tatal, pe motiv ca acesta nu-i mai platea pensia alimentara si nu l-a mai interesat de ea. Ea a solicitat judecatorilor ca sotul Ilenei Ciuculete sa-i plateasca pensie de intretinere pana la terminarea studiilor, desi in acel moment era majora. Ea s-a plans magistratilor ca desi suma era mica (mai putin de 100 lei pe luna), tatal ei refuza sa o achite. In acel moment, in presa vremii, a aparut informatia ca fata ar putea sa-l acuze oficial pe Gales de abandon familial, fapta care in acel moment se pedepsea chiar si cu inchisoare. Totusi, Claudia n-a mai formulat, pana la urma, o plangere in acest sens.


Contactat de jurnalisti, Cornel Gales a avut o reactie nervoasa, cand a auzit de subiect.
Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea si mama ei, care nu e deloc saraca, caci are doua apartamnente in Bucuresti si o casa de vacanta la Buzau, vor doar sa ma sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Multi, putini cat au fost, eu i-am platit fetei banii, asa ca nu vreau decat sa ma lase in pace”, spunea Gales acum 10 ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cornel Gales a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete pe vremea cand era casatorit, iar fiica lui avea 4 ani. „Pe Cornel l-am vazut intr-un taxi. I-am spus direct ca as vrea sa ma marit, dar daca are o familie frumoasa si este fericit, poate sa ramana acolo.

I-am dat timp de gandire o luna. El a stat doar doua zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea Ileana Ciuculete.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI