Update 13.00 Cortegiul funerar a ajuns la cimitir, iar slujba a fost una emoționantă. ”Un om moare doar când îl uităm noi, cât îl avem în suflet este aici, între noi”, așa și-a încheiat duhovnicul slujba, în timp ce lacrimile curgeau pe obrajii Vivianei, fosta iubită a lui Cornel Galeș. 

Pe crucea de marmură, lângă numele Ilenei Ciuculete este și cel al lui Cornel Galeș, bărbatul fiind înmormântat lângă cea pe care a iubit-o atât de mult și căreia îi spunea ”Zânica”.

Lângă numele bărbatului nu a fost încă trecută și data decesului. 

Update 12.10 Slujba de înhumare s-a încheiat, iar sicriul a fost scos din biserică. Deși are culoarea unui sicriu obișnuit, coșciugul este din zinc și are peste 200 kg. Așa că a trebuit să fie cărat de 10 oameni. Cortegiul funerar, nu foarte numeros, se îndreaptă spre cimitir. 

Update 11.00 Deși nimeni nu se aștepta ca rudele Ilenei Ciuculete să vină la înmormântare, având în vedere scandalul de după moartea căntăreței, Mugurel Sfetcu, băiatul cel mare al Ilenei Ciuculete, și fratele artistei, Aurel Ciuculete, au venit să-și ia rămas bun de la Cornel Galeș. Cei doi au stat lângă sicriu, au ținut de colivă atunci când s-a cântat ”veșnica pomenire”, semn că au lăsat deoparte toate dușmăniile din ultima perioadă. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Viviana, fosta iubită a lui Cornel Galeș, femeia care i-a fost alături după moartea Ilenei Ciuculete, este cea care s-a ocupat de înmormântare. Ea a stat lângă sicriu și a plâns tot timpul. 

Update 10.30. Puțin după ora 10.00, apropiații au început să se strângă la biserică. A fost deschis sicriul, iar rudele și prietenii lui Cornel Galeș s-au apropiat pe rând pentru a-și lua rămas bun de la bărbat. 

Ziua înmormântării lui Cornel Galeș a început la biserica din Chitila, acolo unde slujește duhovnicul văduvului Ilenei Ciuculete. S-a citit slujba de înmormântare, urmând ca, apoi, cortegiul funerar să se îndrepte spre cimitirul Străulești 2, acolo unde trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi depus lângă cel al soției pe care a iubit-o nebunește, Ileana Ciuculete, artista decedată acum doi ani și jumătate.

Citeste si: Primele imagini cu sicriul lui Cornel Galeș, la scurt timp după ce a ajuns în România

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce pregătiri se fac pentru înmormântarea lui Cornel Galeș! Avem toate detaliile Exclusiv

Citeste si: ȘOC TOTAL! Galeș nu era, de fapt, el la volan?!!! Tot mai multe suspiciuni în jurul morții lui! Ce s-a întâmplat, de fapt, în accident EXCLUSIV

 

Viviana a rezolvat repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș

Sicriul – din zinc, dar acoperit cu o rășină specială care să îi dea forma unuia obișnuit- a sosit din Spania cu un avion de linie, scos prin subsol si transportat spre dric cu o motostivuitoare. Viviana, fosta parteneră de viață a lui Gales s-a ocupat de toate formalitățile necesare aducerii trupului în țară, dar și cele necesare preluării de la aeroport de către firma de pompe funebre.

Chiar dacă impresarul a fost mereu înconjurat de prieteni, de-a lungul vieții, pe ultimul drum fost singur, fără rude, fără prieteni. Viviana, femeia care i-a fost mereu alături, s-a ocupat de tot ce înseamnă acte și cheltuieli. Aerovava care l-a transportat pe Gales a avut o întârziere de 30 de minute, în timp ce formalitățile de frontieră au durat încă o oră. Dricul care a preluat sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a plecat spre capela unde va fi depus. Coșciugul cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost depus la biserica din Chitila la care a rămas până în ziua înmormântării.

 

 Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

 

Ziua de 30 noiembrie a fost cea în care Cornel Galeș a încetat din viață într-un cumplit accident de circulație. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, de tragedie aflându-se abia a doua zi, pe 1 decembrie, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus, duminică seara, Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

”El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva.(...) Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit... Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18.00, ora Spaniei... El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă. În momemntul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, ne-a explicat Sasha, fiica Vivianei, cea care s-a ocupat de formalitățile repatrierii trupului lui Cornel Galeș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si