Mormantul Ilenei Ciuculete e admirata de mai toata lumea care intra pe poarta Cimitirului Straulesti 2. Sotul ei, Cornel Gales, a avut grija sa-i faca unul din cele mai frumoase locuri de veci, din marmura, cu bust, cu braduti si multe flori. Desi merge aproape zilnic la mormantul ei, Cornel Gales i-a rugat pe angajatii din cimitir sa aiba grija sa fie mereu curatenie la locul de veci al “Zanutei” lui, iar lumanarile sa arda.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sotul regretatei artistei plateste lunar, se pare, o suma de bani ca angajatii cimitirului sa-i curete zilnic mormantul si sa aprinda lumanari.

Zilele trecute, o femeie a petrecut mai bine de jumatate de ora la mormantul Ilenei Ciuculete. A sters marmura, bustul, a aruncat florile ofilite si a pus altele proaspete, le-a udat pe cele din ghiveci si a aprins toate lumanarile. In tot acest timp, mai multi fani s-au oprit nu doar sa-I admire mormantul, ci si sa puna flori sau lumanari.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si