Reporterii Stirilor Kanal D i-au fotografiat pe Cornel Gales, Mugurel si Cristi Sfetcu impreuna la Gala Celebritatilor.

Imbracat intr-un costum negru, nebarbierit, Cornel Gales a urcat pe scena, impreuna cu baietii Ilenei Ciuculete, si a primit un premiu, in numele regretatei artiste.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mai exact este vorba despre Premiu de excelenta pentru intreaga cariera post -mortem.

Gala Celebritatilor reuneste valorile din toate domeniile si, in fiecare an (2017 inseamna editia a X-a), aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante, care au impresionat din punct de vedere profesional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta.

"Celebru se numeste acel om care a lasat in urma sa un moment sau o lucrare unica pentru societate, acea personalitate marcanta care a avut o activitate sociala complexa sau care a excelat, in atentia publicului, prin participare la o actiune sau un proiect de interes national.”


Gala Celebritatilor a marcat, timp de 9 ani, momentele de glorie pentru multe personalitati din toate domeniile – atat din tara cat si din strainatate, gala fiind realizata (cateva editii) in Statele Unite ale Americii si in Europa.

Nu rata imagini de senzatie miercuri la Stirile Kanal D de la ora 19!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si