Close sidebar
Close sidebar

Cornel Gales, scandal urias cu femeia care spala mormantul Ilenei Ciuculete! "Data viitoare, chem Politia!"

Ieri, WOWbiz.ro anunta ca la mormantul Ilenei Ciuculete vine o fana infocata, care practica acolo un ritual care l-a speriat pe Cornel Gales. Iata insa ca lucrurile se precipita, iar admiratoarea regretatei cantarete de muzica populara l-a contactat pe Cornel Gales. Confruntarea s-a soldat cu scandal si amenintari cu Politia.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cu o falca in cer si una in pamant si furioasa la culme ca actiunea sa a fost data in vileag si povestita in presa de catre Cornel Gales, admiratoarea din Calarasi a facut rost de numarul de telefon al vaduvului si l-a sunat.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Discutia dintre cei doi s-a purtat pe un ton aprins, femeia considerand ca nu greseste cu nimic daca merge la locul de veci al artistei si ii spala piatra de mormant.

La fel de deranjata a parut aceasta si cand i s-a spus ca a facut pagube materiale. (Vezi aici de la ce a pornit scandalul)

“M-am trezit ca ma suna aceasta domana, pe care nu o cunosc si nu am intalnit-o in viata mea.

M-a sunat cu ton de harta sa imi zica mie ca nu-mi permite sa vorbesc despre ea si ca nu-mi da dreptul sa ii pronunt numele. Pe cuvant, am ramas paf! I-am zis ca nu i l-am pronuntat, dar ca am tot dreptul sa spun ce face ea la locul de veci al familiei mele, pentru ca e locul meu, nu al ei! A fost o discutie aprinsa. Nu stiu de unde a facut rost de numarul meu si, sincer, nici nu mai conteaza.
E culmea!, ea vinovata si tot ea cu gura mare si chef de scandal. Ma tragea la raspundere ea pe mine, auzi! Am intrebat-o cu ce drept isi permite sa vina la mormant si faca ea ordine pe acolo si sa spele marmura. Vin sute de oameni la Zanica, insa pana acum n-am mai patit asa ceva. Raspunsul ei a fost ca ea e admiratoarea sotiei mele si ca are dreptul pentru ca Zanica e artist roman.
Asa e, are, dar sa nu puna mana, sa nu atinga si mai ales sa nu distruga. Ea mi-a distrus unul dintre braduti. A folosit la spalatul pietrei un detartrant, o solutie puternica, iar restul apei a aruncat-o la radacina bradului de langa mormant care s-a si uscat. Am tipat si eu si ea. Pana la urma i-am spus sa ca daca nu inceteaza si mai aud de la bodyguarzi ca vine cu spalat si cu d-astea, chem Politia, o reclam la Politie pentru distrugere si pangarirea unui loc de veci. Cand a auzit de Politie n-a mai zis nimic”
, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

                                                          Citeste continuarea in pagina urmatoare 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI