Cornel Galeș și Luiz Lazarus s-au amenințat reciproc și au fost la un pas de bătaie în direct la o emisiune WOWbiz, difuzată de Kanal D în urmă cu doi ani. Cei doi s-au contrazis reciproc, iar în prim pauză publicitară spiritele s-au încins de-a dreptul.

”În pauză a vrut să mă provoace, credea că face un nou episod Goțiu vs Palada (cei doi s-au bătut în direct, într-o emisiune tv n.r.).

Dar eu sunt calculat în treburi de genul ăsta. Am mai avut incidente similare și pe la Antene. Și când ai momente de genul ăsta, te gândești: bă, dacă mă ridic acum și îl pocnesc, o să mă urmărească toată viața aceste imagini. Și atunci, de ani de zile mă tot abțin”, a spus Luiz Lazarus după prima pauză publicitară.

Reacția lui Galeș nu a întârziat să apară. ”Bă, dar ce sigur ești pe tine, mă... Vrei să-ți sparg nasul ăla, așa, un pic? Vezi că ai mai avut nasul ăla spart, vrei să-ți spun și când? Tu, măi, karatistule... du-te mă...”, a spus Cornel, la rândul lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cum era de așteptat, nici Lazarus nu s-a lăsat mai prejos. ”Genul ăsta de acțiune e tipică pentru orice țăran care se vede la televizor”, a concluzionat jurnalistul.

Lazarus către Galeș: ”Te dau în judecată”

Tot scandalul a plecat de la faptul că Lazarus i-a reproșat lui Galeș că se preface că suferă după Ileana Ciuculete și a râs de el pentru că a decalrat că i-a purtat chiloții soției sale decedate.

Cornel s-a enervat și l-a jignit pe Luis, spunându-i că ”țiganii i-au luat nevestele”. Replica a fost atât de dură încât acesta i-a spus că-l dă în judecată.

Citeste si: Băieţii Ilenei Ciuculete au fost la petrecere după decesul lui Cornel Galeş! Vezi cum s-au distrat Mugurel şi Cristi Sfetcu!

Citeste si: Cornel Galeș a fost îmbrăcat pentru înmormântare. Detaliul observat în sicriu

Citeste si: El e nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată! Fiica sa era certată cu el de ani de zile!

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

”Țiganii mi-au luat mie nevestele? Cred că se alege tovarășul ăsta cu un proces. Acest tip tocmai are să-mi dea mie 100.000 euro. Mâine, la prima oră, vorbesc cu avocații mei, îl dau în judecată, vă rog să-mi dați o copie după această emisiune”, i-a transmis Lazarus, care în final, l-a numit ”deraiat” pe colegul său de platou.

”E clar că trebuie să mă uit mâine la emisiunea asta.

Am impresia că ești deraiat complet. N-am ce apelative să folosesc”, a mai spus Lazarus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si