Close sidebar
Close sidebar

Cornelia Catanga traieste o drama: "Am vrut sa ma sinucid". Ce probleme grave are artista

Cornelia Catanga una dintre cele mai indragite si apreciare cantarete de muzica de petrecere din Romania, a fost executata silit din locuinta unde statea alaturi de sotul ei, Aurel Padureanu. Drama cantaretei nu se termina aici. Se pare ca Alexandru, fiul ei, s-a vazut obligat sa-si anuleze nunta din cauza problemelor din familie, potrivit click.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Solista a fost executata silit din vila in care locuia pentru ca nu a mai putut sa-si achite datoriile de 90.000 de euro. Ea impreuna cu sotul ei locuiesc provizoriu in casa unor prieteni.

„Au fost momente in viata mea cand am vrut sa ma sinucid. Vreau sa fiu o piatra tare pentru Alexandru. Tot ce imi mai doresc acum e sa se casatoreasca fiul meu, iar nora mea sa-mi faca un nepot si sa fie fetita”, a declarata cantareata in cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cantareata nu vrea ca aceste momente de cumpana sa o darame, asa ca vrea sa ramana puternica pentru fiul ei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI