Close sidebar
Close sidebar

Cornuri cu mucegai intr-o scoala din Bistrita-Nasaud! Reactia directorului unitatii de invatamant

Un elev de scoala generala din mediul rural a primit, marti, un corn plin de mucegai. Culmea, data inscrisa pe ambalaj indica faptul ca produsul nu era iesit din termenul de valabilitate.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marti, unul dintre elevii de la scoala Generala „Enea Grapini” a primit doua cornuri pentru a-si potoli foamea, insa a constatat cu surprindere ca unul dintre acestea era mucegait. Culmea, ambalajul in care se afla cornul, era intact, iar termenul de expirare a produsului, 19 septembrie, adica azi. Copilul a mancat cornul care era comestibil, iar pe cel plin de mucegai l-a dus acasa. Seara, cand parintii au ajuns de la munca acasa, l-a aratat acestora. Parintii sunt decisi sa ia legatura cu conducerea scolii si sa expuna situatia.

Contactat de Realitatea de Bistrita, Daniel Sasu – directorul scolii Generale „Enea Grapini” din comuna sant a declarat ca nu i-a fost adusa la cunostinta o astfel de situatie, dar ca va cerceta.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Cornuri mucegaite? Au venit proaspete. Nu stiu… Nu am aflat nimic despre asta, dar voi cerceta ce s-a intamplat", a spus directorul Sasu.

Potrivit acestuia, cornurile sunt furnizate de aproximativ doua ori pe saptamana, iar pana acum nu s-au inregistrat probleme. Daniel Sasu a mai precizat ca atunci cand va avea elemente concrete despre aceasta situatie, va sesiza Consiliul Judetean pentru mai multe verificari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI