Coronavirus.  Spitalele dispun de 2.653 de paturi ATI şi de 1.361 de ventilatoare mecanice, iar cea mai recentă informaţie referitoare la testele pentru coronavirus indică un stoc de peste 2.600 de teste în cele 11 centre existente la nivel naţional.

”La acest moment dispunem la nivelul spitalelor de 2.653 de paturi ATI şi de 1.361 ventilatoare mecanice”, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Noi detalii vor fi prezentate pe măsură ce se vor concretiza achiziţiile în derulare.

Coronavirus. Câte teste mai are România?

În ceea ce priveşte testele pentru coronavirus, numărul de teste disponibile în cele 11 centre de testare de la nivel naţional era duminică seară de 8.612.

Coronavirus.  Autorităţile au confirmat luni cinci decese în cazul unor pacienţi diagnosticaţii cu coronavirus, alte 143 de cazuri de îmbolnăvire în ultimele 24 de ore, 15 pacienţi fiind la Terapie Intensivă, dintre care 7 în stare gravă. Numărul total al cazurilor a ajuns la 576, iar 73 de pacienţi s-au vindecat.

coronavirus ventilator mecanic
coronavirus ventilator mecanic

Citeste si: Medicii de la Spitalul din Suceava, apel disperat: "E iadul pe pământ aici. Suntem carne de tun!"

Citeste si: O veste foarte bună pentru români! Anunțul făcut de ministrul de Finanțe

Citeste si: În 48 de ore vor fi externați toți pacienții care nu reprezintă urgențe

Citeste si: Medicii români despre Covid-19. Dr. Octav Ginghină: "Nimeni nu ar trebui să se simtă în siguranță"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si