Close sidebar
Close sidebar

Județul care a depășit peste 25.000 de infectări cu virusul SARS-CoV-2

Judeţul Prahova a depăşit 25.000 de infectări cu virusul SARS-CoV-2. Numărul reprezintă jumătate din testele făcute în judeţ în sistemul sanitar public.

Georgiana Balaban,

Pandemia COVID-19 în România. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Judeţul Prahova a depăşit, miercuri, pragul de 25.000 de infectări cu noul coronavirus, numărul reprezentând jumătate din cel al testelor care au fost făcute în judeţ pe baza definiţiei de caz. Peste 3.800 de cadre sanitare au fost vaccinate împotriva COVID-19, patru dintre acestea dezvoltând reacţii adverse în urma imunizării.

"De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 25.003 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 768 de pacienţi au decedat, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova”, informează, miercuri, Prefectura Prahova.

Coronavirus continuă să facă ravagii

Cazuri coronavirus în Prahova.
[Sursa foto: PixaBay]


Numărul celor infectaţi este de aproape jumătate din cel al testelor realizate în judeţ pe baza definiţiei de caz. Conform DSP Prahova, în sistemul sanitar public au fost realizate, de la debutul pandemiei, 50.844 de teste pentru depistarea infecţiei cu noul coronavirus.

Citeste si: S-a publicat prospectul vaccinului anti-COVID-19 Moderna! Ce reacții adverse poate avea și pentru cine nu e recomandat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Miercuri, toate locurile la terapie intensivă destinate pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19 erau ocupate.

Citeste si: Prima tranșă de vaccin anti-COVID-19 Moderna a ajuns în România

Peste 3.800 de cadre sanitare au fost vaccinate cu serul Pfizer/BioNtech, în judeţ ajungând, în total, 4.335 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. Patru dintre acestea au dezvoltat reacţii de tip alergic apărute în urma administrării serului Pfizer/BioNtech, iar ultimele două raportate au constat în durere şi înroşirea locului injectării şi cefalee.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI