„Îi încurajăm pe angajaţii noştri din toată lumea să lucreze de acasă dacă pot", a anunţat, într-un comunicat postat pe blogul companiei, resposabilul cu resursele umane de la Twitter, Jennifer Christie.

Două mari companii de pe glob îndeamnă oamenii să lucreze de acasă pentru a preveni infecția cu Coronavirus

„Scopul nostru este de a reduce riscurile propagării epidemiei de Covid-19 la noi şi în mediul nostru", a

adăugat ea.

Twitter a precizat că angajaţii de la birourile din Coreea de Sud, Hong Kong şi Japonia vor avea obligaţia de a face telemuncă, din cauza măsurilor de securitate locale.

să lucreze de acasă pentru a preveni infecția cu Coronavirus

Citeste si: ULTIM MOMENT!  Un fotbalist român a intrat în carantină în Italia! Patru adversari au fost depistați cu cornavirus!

De cealaltă parte, Google le-a solicitat marţi, preventiv, angajaţilor de la sediul său european din Dublin să lucreze de acasă pentru că unul dintre ei prezenta simptomele gripei. Ei se vor întoarce totuşi la birou de miercuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Vom continua să fim prudenţi pentru a proteja sănătatea şi siguranţa personalului nostru", a anunţat un purtător de cuvânt de la Google într-un comunicat.

Citeste si: Campionat de fotbal suspendat din cauza Coronavirusului

să lucreze de acasă pentru a preveni infecția cu Coronavirus

Citeste si: VIDEO| Familie recent întoarsă din Italia, ținută în carantină în condiții inumane

De asemenea, cele două companii au anulat sau au amânat conferinţe care erau programate în Statele Unite.

Epidemia de coronavirus a contaminat mai mult de 92.000 de persoane în totată lumea şi a făcut 3.127 de morţi, potrivit unui bilanţ stabilit de AFP marţi, la ora 11.00 GMT, plecând de la surse oficiale.

Citeste si: Anunt oficial: Coronavirus se raspandeste mai rapid in afara Chinei decat in interiorul tarii de unde a izbucnit epidemia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si