Pe primul loc în topul celor mai afectate ţări este în continuare SUA, cu 6.486.401 cazuri de infectare şi 193.705 decese. Brazilia ocupă locul doi, cu 131.210 decese, iar India este pe trei, cu 78.586 de decese.

Planeta afectată grav de pandemia COVID-19

coronavirus decese în lume
Oamenii afectați grav de coronavirus.[Sursa foto: google]

Citeste si: Bilanț CORONAVIRUS, azi 13 septembrie 2020. Numărul cazurilor crește de la o oră la alta

Citeste si: Ministerul Sănătăţii anunţă un nou caz de infectare cu noul coronavirus, în rândul angajaţilor

Citeste si: Fiica lui Donald Trump se va vaccina împotriva coronavirusului. Ivanka Trump a luat decizia

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numărul de cazuri înregistrate nu reflectă însă decât o parte a numărului real de contaminări. Unele ţări fac teste doar pentru cazurile grave, altele fac teste selectiv, iar alte ţări au capacitate limitată de testare.

Citeste si: Coronavirus România! Câte cazuri au fost raportate duminică, 13 septembrie?!

Coronavirus- Louis Vuitton lansează o vizieră de protecţie de lux

Casa de modă franceză Louis Vuitton propune de la sfârşitul lunii octombrie o alternativă la mască: o vizieră transparentă cu monogramă la preţul de 800 de euro.

Casa franceză a imaginat o mască de protecţie LV Shield pentru cele şi cei ce caută o alternativă de lux la masca sanitară din farmacie. 

O vizieră transparentă din plastic, montată pe o curea elastică, inclusiv cu mongramă, împodobită cu detalii aurii şi al cărei ecran fotocromatic se întunecă în funcţie de luminozitate. De purtat ca o mască pe faţă, viziera poate fi transformată într-un cozoroc.  

Într-un comunicat transmis de Louis Vuitton, casa descrie LV Shield drept un "un accesoriu care atrage privirea, stilată şi protectoare". Această mască uimitoare va fi vândută din 30 octombrie pe site-ul mărcii şi în câteva magazine. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si