Directoarea Centrului European de Prevenţia şi Controlul Bolilor (ECDC) Andrea Ammon a declarat luni, într-o videoconferinţă cu eurodeputaţi, că Bulgaria continuă să înregistreze o creştere a contaminărilor.

Însă Marea Britanie, Polonia, România şi Suedia nu au înregistrat ”nicio evoluţie semnificativă (a situaţiei lor) în ultimele două săptămâni”, a subliniat ea.

Informații oficiale: Primul val al epidemiei covid-19 în Europa a trecut, mai puţin în România, Bulgaria, Polonia, Suedia şi M.Britanie

Potrivit ECDC- care asigură o supravghere saitară a celor 27 de state membre UE şi a Marii Britanii, Norvegiei, Liechtensteinului şi Islamdei-, toate celelalte ţări europene înregistrează de-acum o scădere a cazurilor.

Citeste si: Kanal D, primul loc pe Comercial şi Naţional, sâmbăta seara, în intervalul 16:00-18:00, cu "Puterea Dragostei"

Citeste si: Încep luptele individuale pe traseele din Republica Dominicană. Andrei Ciobanu, eliminat din competiţie

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Rusia înregistrează a doua zi la rând peste 10.000 de contaminări cu noul coronavirus

”Sâmbătă părea că primul val al transmiterii (noului coronavirus în Europa) a trecut de perioada de vârf”, a precizat Andrea Ammon.

coronavirus europa

Premierul britanic Boris Johnson- spitalizat după ce s-a îmbolnăvit grav de covid-19- anunţa joi că epidemia a intrat pe o pantă descendentă, după ce a depăşit perioada de vârf în Marea Britanie.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Jaguarul! Fostul războinic de la Exatlon s-a întors din Spania! Unde a ales să stea în ”carantină”

Potrivit ultimelor date, publicate duminică, bilanţul epidemiei noului coronavirus a crescut la aproape 28.500 de morţi în Regatul Unit- a doua cea mai îndoliată ţară din Europa, după Italia- şi la aproape 190.000 de contaminări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si