Close sidebar
Close sidebar

Informații oficiale: Primul val al epidemiei covid-19 în Europa a trecut, mai puţin în România, Bulgaria, Polonia, Suedia şi M.Britanie

Majoritatea ţărilor europene au depăşit perioada de vârf a epidemiei noului coronavirus - cu excepţia a cinci ţări, între care şi România şi Marea Britanie - a anunţat luni directoarea agenţeii sanitare a Uniunii Europene (UE), care contrazice astfel un anunţ în acest sens al Guvernului britanic, relatează Reuters.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Directoarea Centrului European de Prevenţia şi Controlul Bolilor (ECDC) Andrea Ammon a declarat luni, într-o videoconferinţă cu eurodeputaţi, că Bulgaria continuă să înregistreze o creştere a contaminărilor.

Însă Marea Britanie, Polonia, România şi Suedia nu au înregistrat ”nicio evoluţie semnificativă (a situaţiei lor) în ultimele două săptămâni”, a subliniat ea.

Informații oficiale: Primul val al epidemiei covid-19 în Europa a trecut, mai puţin în România, Bulgaria, Polonia, Suedia şi M.Britanie

Potrivit ECDC- care asigură o supravghere saitară a celor 27 de state membre UE şi a Marii Britanii, Norvegiei, Liechtensteinului şi Islamdei-, toate celelalte ţări europene înregistrează de-acum o scădere a cazurilor.

Citeste si: Kanal D, primul loc pe Comercial şi Naţional, sâmbăta seara, în intervalul 16:00-18:00, cu "Puterea Dragostei"

Citeste si: Încep luptele individuale pe traseele din Republica Dominicană. Andrei Ciobanu, eliminat din competiţie

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Rusia înregistrează a doua zi la rând peste 10.000 de contaminări cu noul coronavirus

”Sâmbătă părea că primul val al transmiterii (noului coronavirus în Europa) a trecut de perioada de vârf”, a precizat Andrea Ammon.

Premierul britanic Boris Johnson- spitalizat după ce s-a îmbolnăvit grav de covid-19- anunţa joi că epidemia a intrat pe o pantă descendentă, după ce a depăşit perioada de vârf în Marea Britanie.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Jaguarul! Fostul războinic de la Exatlon s-a întors din Spania! Unde a ales să stea în ”carantină”

Potrivit ultimelor date, publicate duminică, bilanţul epidemiei noului coronavirus a crescut la aproape 28.500 de morţi în Regatul Unit- a doua cea mai îndoliată ţară din Europa, după Italia- şi la aproape 190.000

de contaminări.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI