Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Sănătății: Vom avea o evaluare a situaţiei după Paşti în privinţa coronavirusului

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, miercuri, la Cluj, că după Paşti va fi făcută o evaluare a situaţiei epidemiei de coronavirus din România şi că până atunci rămân în vigoare măsurile anunţate până acum.

A.M.S.,

coronavirus evaluare ministrul sanatatii

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    "Avem o perioadă până după sărbătorile pascale(...), iar în acest context o să avem o evaluare după 7-10 zile după sărbătorile pascale", a spus Nelu Tătaru, cu referire şi la situaţia românilor care între timp se mai întorc din străinătate.

    El a menţionat că până atunci priorităţile rămân cele referitoare la asigurarea echipamentelor de protecţie, la precauţie, distanţare socială, izolare voluntară şi asigurarea medicaţiei.

    Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

    Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

    Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

    În context, el a spus că în cursul acestei săptămâni vor sosi în ţară 30 dintre cele 200 de ventilatoare pe care le achiziţionează România.

    Nelu Tătaru a avut, miercuri, o întâlnire la sediul Prefecturii Cluj cu managerii de spitale clujene şi cu conducerile judeţene ale DSP şi Casei de Asigurări de Sănătate, conform  agerpres.ro.

    coronavirus evaluare ministrul sanatatii

    Citeste si: Ordonanța 8, în pregătire. Ce se știe până acum despre noile măsuri care vor fi luate

    Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, despre pandemia de coronavirus: "Mai avem încă un drum lung de parcurs”

    Citeste si: Iohannis: România nu este încă în faza de relaxare a măsurilor de izolare. Eu voi sta acasă de Paşte şi vă îndemn să faceţi la fel

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI