Franţa a raportat 7.379 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, anunţă Direcţia Generală de Sănătate de la Paris, avertizând că este vorba de o creştere exponenţială a contagierilor.

"Dinamica progresului epidemiei este exponenţială", a transmis vineri seară Direcţia Generală de Sănătate din Franţa, conform cotidianului Le Figaro, citat de stiridiaspora.ro.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 7.379

de cazuri de coronavirus, după ce joi fuseseră raportate 6.111, iar miercuri 5.429.

Citeste si: Avertismentul medicilor: Două simptome atipice pentru COVID-19 au început să apară tot mai des

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Coronavirus Franţa
Coronavirus Franţa

20 de noi decese cauzate de coronavirus în Franţa

De asemenea, ăn ultimele 24 de ore s-au înregistrat 20 de decese, astfel că bilanţul epidemic a ajuns la 30.596 de morţi.

Citeste si: Vestea care îngrozește planeta: coronavirusul a ucis peste 800.000 de oameni

Numărul spitalizărilor rămâne "în limite scăzute, dar indicii principali (noi internări şi transferuri la reanimare) sunt în creştere, mai ales în regiunile în care circulaţia virală este intensă", precizează Direcţia franceză pentru Sănătate Publică.

Douăzeci şi unu din departamentele Franţei sunt clasate de autorităţi ca fiind zone roşii, circulaţia virusului fiind activă.

Citeste si: Dramă pentru un șofer român, sechestrat în Franța! Locuiește în cabina TIR-ul lui de 17 zile, la mila oamenilor


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si