Close sidebar
Close sidebar

Creştere record, la nivel global, a cazurilor de infectare cu coronavirus

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus la nivel global a crescut pentru prima dată cu 400.000 într-o zi, sâmbătă, un record în contextul în care Europa a decis noi restricţii pentru a împiedica propagarea Covid-19, relatează Reuters.

Georgiana Balaban,

Covid-19 în întreaga lume. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Europa a ajuns să fie în ultimele săptămâni noul epicentru al coronavirusului, cu o medie de 140.000 de cazuri pe zi în ultima săptămână. Europa are mai multe cazuri zolnice decât India, Brazilia şi SUA la un loc.

CORONAVIRUS face ravagii la nivel global

Din 100 de infecţii semnalate în lume, 34 au fost din ţări europene. Regiunea are un milion de noi cazuri la fiecare nouă zile şi a înregistrat peste 6,3 milioane de cazuri de la startul pandemiei.

COVID-19 face ravagii la nivel global. [Sursa foto: PixaBay]

Mai multe ţăroi europene închis şcolile şi anulează operaţiile opţionale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, urmează acest sfat medical!

Citeste si: Şefa de la Urgenţe Feteşti, răpusă de coronavirus

America Lati a înregistrat aproximativ 27 la sută din totalul cazurilor de coronavirus, această regiune fiind urmată de Asia, America de Nord şi Europa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI