”Aceasta nu este o persoană cu care eram asociat”, a anunţat într-o conferinţă de presă, miercuri, locatarul Casei Albe.

Coronavirus la Casa Albă

Acest caz confirmat de covid-19 ”nu a afectat” evenimentul organizat marţi cu ocazia semnării acordurilor între Israel şi Emiratele Arabe Unite (EAU) şi Bahrain, la care au luat parte premierul israelian Benjamin Netanyahu şi miniştrii de externe ai celordouă ţări arabe de la Golful Persic, a dat asigurări o purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany.

coronavirus la casa albă
Ce spune Donald Trump despre angajatukl său bolnav de covid-19.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fiica lui Donald Trump se va vaccina împotriva coronavirusului. Ivanka Trump a luat decizia

Citeste si: Înregistrări compromițătoare cu Donald Trump: "Am vrut să minimalizez gravitatea virusului"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal uriaș în SUA. Trump neagă că i-a făcut "ratați" și "fraieri" pe soldații căzuți în Primul Război Mondial

SUA pregătește cu pași repezi un vaccin anti-COVID-19

Guvernul lui Donald Trump pregăteşte în mod activ distribuirea la scară mare a unui eventual vaccin împotriva covid-19- până la 1 noiembrie-, adică chiar înainte de alegerile prezidenţiale, un lucru care arată cursa neînfrânată angajată de cea mai afectată ţară din lume în vederea învingerii epidemiei, relatează AFP.

Citeste si: Doliu URIAȘ! A murit fratele lui Donald Trump. Președintele SUA a făcut anunțul trist

Autorităţile sanitare ”cer de urgenţă” ca statele federale să facă cea ce este necesar pentru ca centre de distribuire a unui viitor vaccin să poată fi ”complet operaţionale până la 1 noiiembrie 2020”, scrie directorul Centrelor americane de prevenţie şi luptă împotriva bolilor (CDC), Robert Redfield, într-o scrisoare trimisă săptămâna trecută guvernatorilor, consultată de AFP.

Directorul CDC menţionează o ridicare a restricţiilor administrative sau emiterea unor permise şi licenţe.

Este vorba despre un nou semn al faptului că cursa vaccinului este lansată la maximum în ţară, care a cheltuit miliarde de dolari pentru dezvoltarea şi producerea unui remediu împotriva noului coronavirus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si