California a interzis activitatea restaurantelor interioare, cinematografelor şi a altor facilităţi, în cea mai mare parte a statului, pentru o perioadă de cel puţin trei săptămâni, din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19, a anunţat miercuri guvernatorul Gavin Newsom,

Toate barurile şi berăriile, interioare sau exterioare, vor fi la rândul lor închise în 19 comitate, unde trăiesc 70% dintre locuitori, a spus Newsom.

Creşterea numărului de cazuri de coronavirus

Numărul spitalizărilor şi al deceselor din cauza Covid-19 a crescut în cel mai populat stat al SUA, începând aproximativ din weekendul în care a avut loc sărbătoarea Memorial Day. În ultimele 24 de ore, 110 oameni au murit din cauza acestei boli, a spus guvernatorul.

Ordinul acoperă unele dintre cele mai populate regiuni ale statului, inclusiv comitatele Los Angeles şi Orange, precum şi capitala statului, Sacramento.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Măsura a fost luată în timp ce şi în Florida, Texas şi alte state are loc o creştere a numărului de cazuri şi de spitalizări din cauza Covid-19.

Măsuri coronavirus - California
Măsuri coronavirus - California

Citeste si: Spital plin cu pacienți cu coronavirus. Nu mai sunt paturi libere

Citeste si: Doi copii de la o grădiniţă privată, confirmaţi cu coronavirus

Citeste si: Bilanț coronavirus România 1 iulie! 326 de noi cazuri și 16 morți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si