Close sidebar
Close sidebar

Metrorex anunţă reducerea numărului de trenuri care vor circula pe toate magistralele

Metrorex anunţă, miercuri seară, reducerea cu 15 – 20% a numărului de trenuri de metrou care vor circula pe toate magistralele, pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”În contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecţiei cu Coronavirus, Metrorex ia măsura reorganizării circulaţiei trenurilor de metrou pe toate magistralele. Astfel, numărul de trenuri aflate in circulaţie se va diminua cu 15% până la 20%, în funcţie de evoluţia traficului de călători din aceasta perioadă”, a transmis, miercuri seară, Metrorex.

Metrorex anunţă reducerea numărului de trenuri care vor circula pe toate magistralele

Compania afirmă că siguranţa pasagerilor rămâne prioritară.

Citeste si: Gabriela Firea cere Guvernului 66 de milioane de lei pentru măsurile necesare prevenirii covid 19

”Siguranţa călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv şi vă asigurăm pe această cale că ne adaptăm reglementărilor autorităţilor din domeniu.

În această situaţie fără precedent, echipa Metrorex depune toate eforturile pentru siguranţa şi confortul dumneavoastră”, a mai transmsi Metrorex.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Şeful tinerilor social-democraţi: Putem amâna alegerile locale. Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice calcul politic

Citeste si: VIDEO| Pedepse prea mici în România pentru cei care răspândesc bolile contagioase

Pentru reducerea răspândirii virusului, autorităţile au luat o serie de măsuri care să încurajeze distanţa socială şi rcomandă populaţiei să evite deplasările.

Citeste si: Specialiștii din China au explicat că pacienții vindecați de COVID-19, pot rămâne cu sechele medicale

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI