Coronavirus. Nostradamus ar fi anticipat ”Marea Ciumă” a viitorului, în urmă cu cinci secole. Vorbea el, de fapt, despre Coronavirus?

Citeste si: Un bărbat din judeţul Harghita a murit din cauza gripei

”Antichristul conduce la Casa Albă, lăcuste, inundaţii, muşte, coronavirus. Cred că despre asta ne-a zis Nostradamus în urmă cu 465 de ani”, scrie un bărbat pe Twitter.

Coronavirus

Citeste si: Caz de coronavirus în România. Femeie din Sălaj, izolată la domiciliu

Coronavirus. ”Boala secolului XXI a ajuns. O profeţie a lui Nostradamus. O să murim foarte curând. #coronavirus”, scrie o alta.

Al Trelea Război Mondial începe în 2020! Profeţiile lui Nostradamus

Nostradamus a prezis că în 2020 va începe al Treilea Război Mondial. „Marele om va fi lovit în plină zi de un fulger”, a scris Nostradamus.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Al Trelea Război Mondial 2020. Hamilton-Parker a prezis un conflict violent în Orientul Mijlociu, care va avea loc între 2020 şi 2021.

Conflictul va include „revolte în Iran” şi un război nimicitor între Arabia Saudită şi Iran.

Coronavirus

Citeste si: Coronavirus: 305 decese confirmate. Filipine a anunţat moartea unui bărbat de 44 de ani, fiind primul deces din afara Chinei

Coronavirus. În 2020, Donald Trump ar putea fi demis. În 2018, Hamilton-Parker a prezis că Trump va fi victime unei tentative de asasinat, dar acest lucru nu s-a adeverit.

Citeste si: Prima poză cu românul din Italia, suspect de coronavirus! Ce legătură există între bărbat și cei doi chinezi infectați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si