Joi dimineaţă, statul de aproape 20 de milioane de locuitori a înregistrat mai mult de 37.000 de cazuri confirmate de coronavirus, faţă de peste 30.000 cu o zi înainte, a precizat Andrew Cuomo în timpul unei declaraţii de presă.

Citeste si: Spitale închise în România, din cauza infectării personalului cu noul coronavirus

Statul cu 385 de decese din cauza coronavirus

Aceste noi cifre vin după numărul deceselor înregistrate în Statele Unite care au depăşit pragul de 1.000 miercuri seară.

Statele Unite, care iniţial au observat de departe răspândirea epidemiei în China şi apoi în Europa, sunt pe punctul de a depăşi Italia ca număr de cazuri de infectări cu coronavirus.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Medicul Streinu Cercel a explicat cum vor fi testate peste 10.000 de persoane din București

Statul cu 385 de decese din cauza coronavirus

Citeste si: Prinţul Albert, infectat cu covid-19, detalii despre contaminarea prințului Charles

Statul New York, care numără aproape 20 de milioane de locuitori, a înregistrat în acest stadiu aproape jumătate dintre cazurile americane, un număr de aproape 70.000 joi, potrivit Universităţii Johns Hopkins.

Citeste si: 37% dintre firme și-au redus activitatea din pricina COVID-19, iar 23% își închid operațiunile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si