Close sidebar
Close sidebar

Patru angajaţi ai Primăriei Blejoi, confirmaţi cu coronavirus

Patru angajaţi ai primăriei din comuna prahoveană Blejoi sunt infectaţi cu virusul SARS-COV-2, starea lor de sănătate fiind bună, anunţă administraţia locală.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anunţul privind infectarea celor patru angajaţi ai Primăriei Blejoi cu noul coronavirus a fost făcut, luni, pe pagina de Facebook a instituţiei.

Anunţul făcut de Primăria Blejoi

"Trebuie să vă informăm că 4 dintre colegii noştri sunt infectaţi cu noul coronavirus. Am descoperit săptămâna trecută că sunt bolnavi, după ce conducerea primăriei a decis să facă mai multe teste. Din fericire, ei sunt bine, nu au simptome şi nu au intrat în contact cu altcineva. Aşa cum ştiţi, tinem cont de criteriile epidemiologice, iar relaţiile cu cei din afara primăriei se desfăşoară în condiţii stricte. Vă recomandăm să ne scrieţi pe e-mail cu ce vă putem ajuta, poate rezolvăm problemele fără să fie nevoie de prezenţa voastră la ghişeu.

Toate spaţiile primăriei sunt periodic dezinfectate cu substanţe speciale şi prin nebulizare. Sperăm să depăşim cât mai repede această criză, să rămânem sănătoşi şi să nu existe alte cazuri noi în comuna noastră", a transmis luni Primăria Blejoi pe reţeaua de socializare.

Aceasta nu este singura primărie din judeţul Prahova ai cărei angajaţi sunt infectaţi cu noul coronavirus. Anterior, administraţiile locale din Ploieşti, Sinaia şi Pucheni au anunţat infectări în rândul personalului.

Patru angajaţi ai Primăriei Blejoi, confirmaţi cu coronavirus

2.692 de cazuri în judeţul Prahova

Conform datelor anunţate, luni, de Prefectura Prahova, până la acest moment au fost confirmate cu COVID-19 un număr de 2.692 de persoane, dintre care 105 au decedat, ultimul deces fiind înregistrat la o tânără de 29 de ani care prezenta comorbidităţi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cinci județe din România au avut ZERO cazuri noi de coronavirus în 24 de ore

10 focare active

La nivelul judeţului sunt active zece focare de COVID-19 cu 220 de persoane testate pozitiv, şapte fiind la agenţi economici, unul la Trezoreria Ploieşti, unul la o secţie a Spitalului de Psihiatrie Voila şi încă unul la o subunitate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

În secţiile de terapie intensivă sunt internaţi 26 de pacienţi COVID-19, dintre care 15 sunt ventilaţi, scrie agerpres.ro.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 în Prahova este de 308, dintre care 280 sunt ocupate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI